Study4Iranian دارای نمایندگی مستقیم از کالج ها و دانشگاه های کشورهاي انگلستان و مالزي بوده و در این راستا با بهترین سرویس ها در خدمت متقاضیان در زمینه اعزام به دوره هاي آموزشی ، اخذ پذیرش تحصیلی و ویزای تحصیلی از مراکز آموزشی شامل کالج ها و دانشگاه ها و هماهنگی های لازم جهت انتقال و اسکان دانشجویان ایرانی مي باشد.
    پاسخ به سوالات مکرر درمورد اقامت مالزی


پاسخ به سوالاتي که مکرراً پرسيده مي شوند:

MM2H در مالزي بود؟
ج:خير  ما براي شما فرم درخواست و موافقت را خواهيم گرفت. شما فقط براي اخذ آخرين مهر ويزاي MM2H به مالزي خواهيد آمد.
1) س: آيا بايد در زمان درخواست براي برنامه

ج:بله چنانچه شما ملک يا املاکي را در مالزي به صورت نقدي خريده باشيد که ارزش آن بالاي يک ميليون رينگيت باشد مي توانيد براي اقامت خانه دوم اقدام کنيد در اين صورت مبلغ سپرده اقامت شما از روز اول همان 60 هزار رينگيت مي باشد.  اما چون امتياز اين برنامه استفاده از وامهاي کم بهره بانکي ( حدود 6% در سال) براي خريد املاک ميباشد توصيه مي شود ابتدا اقامت بگيريد و بعد براي خريد ملک اقدام کنيد. جالب است بدانيد هزينه ملک در گرانترين محلات کوالالامپور تقريباٌ 30% تهران و 25% دبي ميباشد اين در شرايطي است که کيفيت زندگي در مالزي بسيار بالاتر از ايران يا امارات مي باشد. 2) س: آيا خريد خانه در مالزي با ارزش بالا  مي تواند بعنوان شرط مورد نياز براي سرمايه گذاري در اين برنامه را پوشش دهد؟
3) س: فرزند من در مالزي تحصيل مي کند آيا مي توانم براي خانه دوم اقدام کنم؟
ج: بله حدود 40% از متقاضيان را خانواده دانشجويان ايراني در مالزي تشکيل مي دهند.


ج:بله، به شرط آنکه اسم او نيز در فرم درخواست قيد شده باشد.  و اسناد ازدواج با ترجه رسمي موجود باشد.
4) س: اگر همسر من کسب درآمد دارد، آيا مي توانم از در آمد او مشترکاً براي تامين شرايط مادي استفاده کنم؟


ج: حقوق ماهيانه در زمان اشتغال، حقوق بازنشستگي، حقوق ثابت ماهيانه و يا اخذ اجاره ماهيانه از مستغلات شما مي تواند بعنوان درآمد خارجي محسوب شود.
5) س:چه نوع از درآمدهاي خارجي براي درخواست تحت اين برنامه قابل قبول مي باشد؟
 
سپرده ثابت:

ج:ما براي شما موافقتنامه مشروط اقامت را اخذ خواهيم کرد پس از آن شما براي دريافت اقامت ميبايست سپرده گذاري را انجام  دهيد.

ج: -  متقاضيان MM2H ميتوانند تمامي موجودي سپرده ثابت خود را در زمان پايان ويزاي خود از بانک خارج کنند. يعني شما هرزمان مايل نباشيد به اقامت خود ادامه دهيد ميتوانيد ضمن باطل نمودن اقامت کل سرمايه خود را خارج کنيد.
6) س: در چه زماني من نياز به ارائه سپرده ثابت دارم؟ 7) س: آيا مي توانم سپرده ثابت خود را در زماني که در مالزي هستم از بانک بيرون بکشم؟
- پس از يکسال از دريافت مي توان از مبلغ سپرده  به ميزاني برداشت کنيد تا  حداقل مانده 60،000 رينگيت (تقريباً 17 ميليون تومان )  در حساب باقي بماند اين برداشت ميتواند بمنظور خريد مستغلات، پرداخت شهريه تحصيل فرزندان يا درمان باشد.
8) س:چه اتفاقي براي 60،000 رينگيت باقي مانده در حساب سپرده مي افتاد؟
ج:آن مبلغ در حساب سپرده تا زماني كه مجوز اقامت شما اعتبار داشته باشد باقي مي ماند، مگر آنكه بخواهيد به اقامت خود در مالزي خاتمه دهيد.


ج:بله، ميتوانيد با همسر خود شريك شويد.
9) س: آيا مي شود در حساب سپرده ثابت از شريك استفاده نمود؟
شرايط كار:
10) س: من در امريكا به حرفه پزشكي مشغول هستم، چگونه مي توانم در يك بيمارستان يا كلينك خصوصي در مالزي مشغول بكار شوم؟
ج: افراد تحت پوشش برنامه MM2H نمي توانند در مالزي استخدام شوند. اما مي توانيد با مراجعه به وزارت تامين نيروي انساني و اخذ مجوز براي اشتغال، به حرفه خاصي كه در مالزي تمايل داريد بپردازيد. در صورت اخذ موافقت براي شما يك مجوز كار و يا برگه اشتغال صادر خواهد شد. شما مي توانيد در صورت تمايل به اقامت در مالزي در خاتمه اعتبار مجوز كار خود به برنامه MM2H ملحق شويد.
کلاً برنامه خانه دوم براي جذب کار آفرينان طراحي شده نه افراد جوياي کار، يعني شما با اين اقامت ميتوانيد کارو کسب خود را راه اندازي کنيد ، شرکت ثبت کنيد يا به صورت خود اشتغالي فعاليت کنيد يا مغازه و رستوران داير کنيد براي راه اندازي کسب و کار نيز ميتوانيد از بانکهاي خصوصي وامهاي گوناگون با بهره هاي مناسب دريافت کنيد. اما اگر بيکار هستيد و دنبال استخدام شدن ميگرديد اين برنامه انتخاب مناسبي نيست.  
شرايط تحصيل:

ج: بله، ولي در صورتي كه سنشان به هنگام اخذ مجوز بيشتر از 18 سال باشد بايد در خواست ويزاي تحصيلي نمايند.
11) س: آيا فرزندان مي توانند من تحت اين برنامه در مالزي به تحصيلات خود ادامه دهند؟

ج: آنها مي توانند به شرط معتبر بودن ويزاي اقامت شما تحت عنوان MM2H درخواست اقامت نيز بنمايند. راه بهتر اين است که شرکت ثبت کنيد و فرزندان بالاي 18 سال خود را به عنوان نيروي کار جذب کنيد که در اين صورت امکان استفاده از اقامت کار براي ايشان وجود دارد.
12) س: درصورتيكه فرزندان من نخواهند از ويزاي دانشجويي استفاده كنند چه اتفاقي مي افتد؟

ج: خير، برنامه MM2H فقط به فرزندان زير 18 سال اجازه ميدهد كه در فرم درخواست اقامت والدين خود حضور داشته باشند.فرزندان بالاي 18سال بايد سپرده ثابتي به مبلغ 300،000 رينگيت بگذارند و بعنوان متقاضي زير 50 سال با اشاره به مجوز اقامت والدين كه(ميتواند يك امتياز بزرگ در ارزيابي فرم درخواست اقامت باشد)اقدام کنند. راه ديگر اين است که فرزندان بالاي 18 سال با ويزاي دانشجويي در مالزي اقامت کنند. پس از خاتمه تحصيل ميتوانند در شرکتي که شما ميتوانيد در مالزي ثبت کنيد مشغول به کار شوند و اقامت مالزي را حفظ کنند يا از باقي مانده اقامت خانه دوم خود استفاده کنند.
13) س: آيا مي توانم فرزندان بالاي 18 سال خود را تحت پوشش اين برنامه قرار دهم؟
14) س: فرزنداني که به هنگام اقدام جهت اخذ پذيرش کمتر از 18سال دارند پس آنکه سن آنها بيشتر از 18سال شد آيا اقامت آنها معتبر مي ماند؟
ج: بلي، معتبر مي ماند.
15) س: فرزنداني که پس از اخذ اقامت والدين درمالزي متولد مي شوند آيا مقيم محسوب مي گردند؟
ج : بله  فرزندان تابع مقررات ناظر بر پدرو مادر بوده و مقيم محسوب مي شوند.





خريد مسكن :


ج: همه متقاضيان مي توانند  ملک خريداري نمايند.  اما ارزش هر ملک نبايد کمتر از 250.000 رينگيت( تقريباً 70 ميليون تومان) باشد. غير از اين سهام، دارايي هاي منقول، شرکت و مغازه و ماشين آلات نيز براي متقاضيان خانه دوم قابل خريد ميباشد. براي خريد يا اجاره ملک در صورت تمايل مي توانيد از خدمات دفتر کوالالامپور برخوردار شويد. ما تسهيلات کاملي براي متقاضيان اقامت در مالزي آماده کرده ايم.
16) س: آيا متقاضيان مي توانند متعلقاتي در مالزي اختيار كنند؟

17) س: در صورت فوت شخص مهاجر، آيا داراييهاي شخص متوفي به راحتي به وارثين خود مي رسد، آيا دولت مالزي هيچ منعي در اين رابطه قرار داده است؟
ج: بله، در صورتيكه متوفي وصيت نامه اي داشته باشد كه بوضوح وارث اموال او مشخص شده باشد، هيچ منعي وجود ندارد، و در غير اينصورت نزديكترين خويش شخص متوفي بايد طي درخواستي از دولت مالزي بخواهد تا اموال متوفي را به وارثين به حق او انتقال دهد.


ج: متقاضيان مي توانند هم مستقيماً از انبوه سازان خريداري نمايند و هم از صاحبان شخصي. توصيه مي گردد كه براي خريد مسكن از انبوه سازاني كه داراي مدرك
18) س: آيا خارجيان بايد فقط خانه هاي جديد را از انبوه سازان خريداري نمايند يا از صاحبان شخصي، (خانه دست دوم يا سوم)؟ CF (مدرك سلامت ساخت) هستند خريداري نمايند.  در مورد خريد ملک دفتر ما در کوالالامپور امکانات گستردهاي را ايجاد کرده که در صورت تمايل مي توانيد از آنها استفاده کنيد کليه مراحل از مشاهده املاک تا اخذ وام، عقد قرارداد و انتقال سند را مي توانيد با کمک اين دفتر انجام دهيد.

FIC
19) س: آيا قبل از خريد يا فروش مسكن نياز به اخذ مجوز از كميته سرمايه گذاري خارجي() مي باشد؟
ج: متقاضيان تحت پوشش اين برنامه نيازي به اخذ مجوز از (FIC) ندارند، اما بايد طي نامه اي به وزارت جهانگردي مشخصات خانه مورد نظر (مكان و قيمت) را اعلام نمايند تا نامه اي مبني بر اينكه تحت پوشش اين برنامه بوده و واجد شرايط خريد آن واحد مسكوني هستند صادر گردد. بعلاوه آنها بايد يك نسخه از توافق نامه را كه از مسئولين ايالتي مربوطه اخذ و به كميته سرمايه گذاري خارجي جهت اطلاع ارائه دهند.


ج: خير ماليات ارزش افزوده ملک در سال 2007 لغو شد.
20) س: آيا من مشمول پرداخت ماليات بر سود پس از فروش خانه ام هستم؟


ج: بله، ولي موافقت با پرداخت وام كلاً بستگي به خود بانك دارد. البته در اين زمينه بانکهاي مالزي شرايط چندان سختي ندارند. و بهره ها نيز خيلي مناسب هستند. بانکها براي ادامه حيات نيازمند دادن وام هستند پس اميدوار باشيد. متقاضيان ايراني مي توانند در اين زمينه از کمک دفتر کوالالامپور برخوردار شوند چرا که متقاضيان ايراني که از طريق اين شرکت براي اخذ وام اقدام نمايند از حداقل 70% وام براي املاک تجاري يا مسکوني برخوردار مي شوند.
21) س: آيا مي توان براي گرفتن وام خريد مسكن تقاضا كرد؟
 خريد اتومبيل:

ج: شما مي توانيد بدون پرداخت عوارض ورودي يا گمرك در صورت:
آوردن خودوري شخصي كه قبل از اقدام براي برنانه MM2H در كشور خود استفاده مي كرديد، يا مي توانيد يك خودروي مونتاژ شده يا ساخته شده در مالزي خريداري كنيدو از تخفيف تا سقف 42% برخوردار شويد.
22) س: چه مزايايي براي خريد خودرو در اختيار متقاضيان قرار دارد؟

ج: بله، معامله خودروي دست دوم منوط به حضور يك فروشنده دست دوم و يك خريدار دست دوم مي باشد كه دولت هيچ مالياتي براي فروش دريافت نمي كند. زيرا چنين مالياتي اخذ نمي شود، اما خودروهاي وارداتي دست دوم مشمول ماليات فروش و عوارض گمركي در مبداء ورود هستند.
23) س: آيا متقاضياني كه خريدار خودروي دست دوم باشند، از پرداخت ماليات معاف خواهد بود؟

ج: با توجه به موارد زير:
اگر خودرو تعمير شده و فروخته شود، طبق نرخ مرسوم مشمول ماليات و گمرك مي شود(براساس قيمت فعلي خودرو). اگر خودرو كاملاً از بين رفته باشد، از ماليات چشم پوشي مي شود. اگر متقاضي تمايل به خريد خودروي جديد ديگري داشته باشد، درخواست خريد آنها براساس شرايط هر مورد رسيدگي مي شود.
24) س: اگر خودروي من در سانحه خسارت ديد كه ناچار به تعويض آن شوم، آيا بايد ماليات معاف شده را پرداخت نمايم؟
25) س: در چه زماني من مي توانم خودروي خود را كه از ماليات معاف شده بود به فروش رسانم؟
ج: خودروهايي كه تحت اين برنامه از ماليات و عوارض معاف شده اند مي توانند پس از پرداخت ماليات و عوارض معمول آن به صاحب ديگري انتقال يابند، پرداخت ماليات بايد قبل از درخواست فروش و اخذ مجوز باشد.


ج: بدليل اينكه اينگونه مسائل توسط ادارات دولتي مختلفي انجام مي پذيرد، مدت زماني حدود 60 الي 90 روز جهت اخذ مجوزهاي لازم پيش بيني مي شود.
26) س: چه مدت زماني روند درخواست فروش نياز دارد؟


ج: بله ميشود، ولي تصميم نهايي در قبال پرداخت وام منحصراً در اختيار خود بانك مي باشد.
27) س: آيا مي توان از موسسات مالي بومي براي خريد خودرو درخواست وام نمود؟
ماليات بر درآمد:

ج: ماليات بر درآمد براي كساني كه از سرمايه گذاري در شركتهاي داخلي مالزي و يا بازار سهام مالزي درآمد كسب مي كنند شامل خواهد شد.  البته درآمدهاي شما در خارج از مالزي مشمول ماليات نيست.
28) س: چه مالياتهايي معمولاً مشمول حال متقاضيان تحت اين برنامه خواهد بود؟

ج: سود حاصل از سرمايه سپرده ثابت تحت شرايط قيد شده در زير از ماليات معاف مي باشد:
مدت زمان سپرده هاي ثابتي كه بيش از 12 ماه يا بيشتر از آنها گذشته باشد – با هر ميزان سود. مدت زمان كمتر از 12 ماه – سود سپرده ثابت تا سقف حداكثر 100،000 رينگيت.
29) س: آيا سود حاصل از سپرده ثابت نيز مشمول ماليت خواهد شد؟ به گفته برخي مشمول ماليات خواهد شد، و به گفته برخي ديگر خير. آگر مقدار سپرده 100،000 رينگيت باشد يا مدت زمان سپرده يكسال باشد، قوانين در اين رابطه چگونه است؟

ج: بر اساس وضع قوانين مالياتي جديد در سال 2004 تمامي درآمدهاي حاصله از خارج معاف از ماليات مي باشند.
30) س: آيا درآمد دريافت شده از خارج نيز مشمول ماليات خواهد بود؟

ج: آنها فقط مشمول ماليات بر درآمد بدست آمده در مالزي پس از کسر کليه ي هزينه ها مي باشند.براي درآمد بر اساس ساختار تصاعدي ماليات وضع خواهد شد.
31) س: اگر متقاضيان گزارش ماليات بر درآمد را به دايره ماليات بر درآمد ارائه دهند، آيا از هيچ نوع معافيت مالياتي تحت اين برنامه مي توانند بهره ببرند؟
32) س: من يك آلماني هستم كه حقوق بازنشستگي من در آلمان از ماليات معاف است و همچنين در مالزي نيز از ماليات معاف است. آيا اين صحيح است؟
ج: تحت اين برنامه مستمري يا هر در آمد ديگري كه از خارج به مالزي ارسال شود از ماليات معاف است.
 گواهينامه رانندگي:


ج: مالزي تمامي گواهي نامه هاي بين المللي را به رسميت مي شناسد. در نتيجه تا زماني كه گواهي نامه بين المللي شما معتبر است اجباري به گرفتن گواهي نامه مالزي نداريد .
33) س: من داراي گواهينامه بين المللي هستم؛ آيا نياز به انجام آزمايشات مربوط به گرفتن گواهينامه در مالزي خواهم بود؟
خدمتكار:

ج: شما مي توانيد يك خدمتكار مونث از كشور خودتان كه ما بين 25 تا 45 سال باشد بياوريد.  طبيعتاً اين خدمتکارنبايد هيچ نسبت خانوادگي با شما داشته باشد.
34) س: شرايط آوردن خدمتكار تحت پوشش اين برنامه چگونه است؟

ج: شما پس از اخذ اقامت خود تحت عنوان MM2H ميتوانيد اقدام كنيد. مدت انجام امور مربوط به اخد مجوز بين 60 تا 90 روز بوده و طبق قوانين و مقررات بخش مستخدمين خارجي در اداره اتباع خارجي بررسي مي شود.
35) س: چگونه بايد اقدام كنم؟
بيمه خدمات درماني:

ج: بيمه خدمات درماني يا بيمارستاني براي خود و خانواده خود در مالزي . هزينه اين بيمه با سقف بيمه مناسب براي يک خانواده 3 نفري معمولاً از 400 دلار آمريکا تجاوز نميکند. که به نسبت هزينه بيمه تامين اجتماعي در ايران کاملاً مناسب است. ضمناً اين بيمه ها 100% هزينه در مان را در سقف تعيين شده تقبل ميکنند .
36) س: چه نوع بيمه اي من نياز دارم؟

ج: بايد نامه معافيت از شركت بيمه اخذ گردد، اما بقيه اعضاي خانواده بايد تحت پوشش بيمه قرار گيرند.
37) س: چه راه حلي براي من وجود دارد اگر نتوانم به دليل كهولت سن بيمه شوم؟
تمديدها:

ج: بر مبناي درخواست اوليه شما يك دوره ويزاي قابل تمديد 10 ساله به شما اعطا شده. در نتيجه روند تمديد با ارائه اظهار نامه بانكي حساب سپرده ثابت، و آخرين فيش حقوقي به انضمام بيمه خدمات درماني حاصل ميشود.  تمديد اقامت پس از ده سال امري بديهيست که با هزينه سالانه حدود 15 ذلار انجام ميشود.
38) س: شرايط تمديد اقامت چيست؟

ج: توصيه مي شود سه ماه قبل از پايان ويزاي MM2H نسبت به تمديد آن اقدام فرمائيد.
39) س: در چه زماني نياز به اقدام براي تمديد ويزا دارم؟
40) س: گذرنامه من 5 سال بيشتر اعتبار ندارد آيا اقامت 10 ساله به گذرنامه بعدي قابل انتقال است؟
ج: بله با پايان اعتبار گذرنامه اقامت به گذرنامه بعدي شما منتقل خواهد شد. توجه کنيد که در زمان اقدام براي اقامت بايد حد اقل 9 ماه از اعتبار گذرنامه فعلي شما باقي مانده باشد.
41) س: آيا ايرانياني که مقيم ساير کشور ها هستند نيز مي توانند از خدمات شما استفاده کنند؟
ج: بله تعداد قابل توجهي از متقاضيان ايراني اقامت مالزي از اروپا، دبي و آمريکاي شمالي هستند.
 
دياگرام گردش کار و مراحل اخذ اقامت خانه دو م




  صفحه اصلی   |   تحصیل در مالزی   |   تحصیل در انگلستان   |   اخبار   |   مقالات   |   آلبوم تصاویر  |   درباره ما   |   تماس با ما  |   فرم مشاوره
     Copyright © 2004 - 2017. Study4Iranian.com All Rights Reserved. v2018